Program for Natur & Miljø 2015 konferencen

Grøn omstilling står højt på den politiske dagsorden. Regeringen har i perioden  2014 – 2016 prioriteret ressourceeffektivisering, flere miljøvenlige løsninger og at få skabt nye grønne arbejdspladser. Men grøn omstilling handler om langt mere end dette.

Vi tager hul på debatten om grøn omstilling og helhed i forvaltningen under plenumsessionen den 19. maj. Og lader efterfølgende den røde tråd optræde i forskellige former på konferencens faglige sessioner. Debatten i plenum giver bolden op til en lang række spændende emner, som behandles i større eller mindre fagsessioner. Vi skaber et fælles udgangspunkt, så alle konferencens deltagere kan debattere “Grøn omstilling og helhed i forvaltningen” set fra hver sit specielle om råde.

Konferencen foregår over 2 dage på Comwell Kolding. 10 hovedtemaer er igen i år delt op i selvstændige sessioner, som man frit kan vælge i mellem. Sessions består hver af 1½ times varighed, hvilket betyder, at du har mulighed for at stykke dit eget konferenceprogram sammen, således at det passer netop til dine specifikke ønsker.

Hver session vil typisk indeholde 2-3 oplæg plus efterfølgende debat. I flere af sporene gennemføres en ekskursion som en del af sporet.

Som noget nyt er konferencen suppleret med tværgående samlende sessioner både den 19. og 20. maj. Sessioner, der går på tværs af de mere traditionelle spor og sessioner. Det betyder, at du i endnu højere grad har mulighed for at udveksle viden og erfaringer med folk fra områder, du måske ikke samarbejder med normalt.

Du skal træffe et valg for hver session ved tilmeldingen. Læs mere om hver enkelt spor og indhold i menuen til højre.

Du kan nemt tilmelde dig konferencen via dette link

Individuelle ledersessioner

Er du chef eller fagleder? Og ønsker du at få et overblik over de mest aktuelle udfordringer på natur- og miljøområdet? Disse sessioner er tilrettelagt, så de giver værdi for såvel ledere som medarbejdere. Vi har markeret Ledersessions i programmet. Der er lagt god tid ind til pauser, networking og besøg i udstillingsområderne.

nyeste programoversigt